Hvem er The Company?

The Company beskæftiger sig med import og videresalg af en række fødevarer primært rettet mod foodservice-sektoren eller Out-of-Home.

Det betyder, at vores fokus er rettet mod køkkener, kantiner, restauranter, cafeer – men produktionsvirksomheder indenfor fødevarer er også en del af vores kundeunderlag. The Company arbejder med te, tomatprodukter og krydderier.

Mange års erfaring og en stor viden om produktion helt tilbage til fabrikken og plantagen gør, at vi kan sikre nogle suveræne og spændende produkter og løsninger.

En innovativ tilgang kombineret med nogle klare holdninger til miljø og bæredygtighed gør, at vi kan tilbyde løsninger udover det sædvanlige. Ikke bare overraskende oprindelser, men også pakninger og sortimenter, der giver en komplet behovsopfyldelse.

Vores viden om brugssituationen bidrager til, at vi kan sætte os ind i kundens behov og ved hvordan tingene virker i praksis. Og vores partnerskab med ØENS Rådgivninghus indebærer, at The Companys administrative funktioner er overladt til dem. Det betyder, at vi altid vil være opdateret på lovgivning, virksomhedsdrift, bogholderi og finansiering i forhold til myndigheder og kunder – og vi sikrer dermed en stærk platform for en langvarig vækst og udvikling. 

Værdimæssigt betyder service, engagement, kvalitet og ærlighed meget for os. Det skal både indgå som elementer i den daglige drift, men også have betydning på den lange bane.