The Tomato Company

Løsninger, der rækker fra avleren til dine kunder

The Tomato Company tilbyder et spændende sortiment af tomatprodukter produceret på topmoderne facon og under hyppige kontroller. Vores sortiment spænder blandt andet over oliven, tapenade, pesto, hummus og grillede grøntsager. De råvarer, der anvendes til vores produkter er under kontrol frembragt af frø, ved dyrkning, høst og tørring af vores samarbejdspartnere. Fabrikken hvorfra produkterne pakkes er topmoderne og under løbende kontrol af fabrikkens egen kvalitetsafdeling. På vores eget lager i Køge foretages en sidste kontrol, inden varerne sendes til kunderne.

En lang række af vores produkter tilbydes også som skiver, tern eller strimler – pakninger tilpasset kundernes behov. Vi tilbyder et spændende sortiment enten som køl eller frost, der er under løbende udvikling. F.eks. er der nyheder på vej som tomatpuré og semidried tomater med mindre olie.

Mange års arbejde med branchen har givet The Tomato Company en stor know-how. Kontakt os gerne for at finde en løsning, der passer til dig.